Zelf videosnacks maken

Video’s zijn TOP. Ze worden het beste gerankt op social media én worden zeer gewaardeerd door kijkers! Wil je hier ook gebruik van maken en vaker video’s inzetten op social media? Je kunt het maken van video’s uitbesteden, maar je kunt ze ook zelf maken. Jane van Vliet leert het je!

Videosnacks?

Videosnacks zijn video’s voor social media, zoals voor YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Maar ze zijn uiteraard ook geschikt voor op je website. Kenmerkend voor videosnacks is dat ze leuk, makkelijk, simpel en kort zijn. Echte snackies.

Per video komt 1 onderwerp aanbod, dus geen inwikkelde scripts, opnames of montage, maar plain en simpel. Want dat is wat je als kijker wilt zien; authentieke video’s zonder opsmuk. 

Voor wie?

Ondernemers, ZZP’ ers, communicatie en/of marketing managers en iedereen die binnen een organisatie zelfstandig korte video’s wil maken, vanaf het eerste idee tot en met het publiceren op het internet.

De mogelijkheden: 

ZELF DOEN!

Wil je graag zelf aan de slag met video’s? Op je eigen moment en in je eigen tempo? Volg dan de online cursus Maak zelf een bedrijfsfilmpje. 

SAMEN DOEN!

Wil je dat ik je leer hoe je zelf video’s maakt?

Dat kan!

Dan kom ik naar je toe en leg ik je uit hoe je het beste kunt filmen en leer ik je ook monteren. Daarnaast krijg je ook een jaar lang toegang tot de online cursus Maak zelf een bedrijfsfilmpje.  

N

Wat kun je na een (online) training met Jane?

  • Je weet wat voor video’s passend zijn bij jou bedrijf of organisatie én je klanten.
  • Je krijgt tips om de aandacht te krijgen en vast te houden.
  • Je weet waar je op moet letten als je gaat filmen (belichting, audio en achtergrond)
  • Hoe maak je mooie sfeerbeelden
  • Je kunt je video monteren met een (gratis) videobewerkingsprogramma.

Deze video heb ik samen met een tandarts-assistent gemaakt van C2 Tandartsen in Alkmaar

Wat heb je nodig?*

  • Een videocamera, fototoestel die kan filmen (overleg wel eerst even met Jane), smartphone of tablet (min. 5 megapixel camera voor het mooiste resultaat).
  • Eventueel een verbindingstekker om je videomateriaal over te zetten naar je laptop (als er geen SD kaart in je camera zit)
  • Een laptop
  • Materialen/spullen die je misschien wilt gebruiken in je video’s.

* Heb je iets niet? Geen probleem, overleg even met Jane.

Stuur Jane direct een bericht!

4 + 3 =