Ik ben Jane, mevrouw Video Storytelling!

1976 - Hoera, daar was ik!

Vier jaar later kwam mijn broertje Mike me achterna en samen groeiden we op in een ondernemersgezin.

C

Als creatief en sociaal kind zoekend naar de toekomst.

Wat ik wilde worden? Geen idee, maar ik bleef niet stil zitten. Van de HAVO naar een middenstandsopleiding, van de HBO-SPH naar sociale wetenschappen.

C

Ondernemen in de zorg

Nadat ik een paar jaar in de uitvoering had gewerkt, werd ik gevraagd voor een management-functie. Ideaal, zo kon ik ondernemen in de zorg. Een win-win situatie!

C

Management talent

Mijn werkgever zag mij als management talent. Na een uitgebreide assessment kreeg ik een talenten-traject aangeboden met een post-HBO Bedrijfskunde opleiding.

C

Regiomanager Noord-Holland

Uiteindelijk stuurde ik 15 locaties in Noord-Holland aan, van arbeidsreintegratie tot dagopvang voor verslaafden in de Bijlmer. Een bijzondere tijd.

C
Z

Overstap naar ondernemerschap

Talent hebben, betekent niet dat je er automatisch blij van wordt. Hoe hoger ik in de boom zat, hoe minder vrijheid ik voelde. Ik hakte de knoop door en begon voor mezelf.

C

Video Storytelling it is!

Een perfecte combinatie van mijn out-of-box creativiteit, mijn ervaring in het begeleiden van mensen en pragmatische manier van werken.

Jane denkt mee en wist precies de sfeer te raken die ik belangrijk vond. Ze is professioneel en tegelijkertijd kan ze lekker gek doen. De filmpjes stonden er zo op. En wat een energie was daar bij vrij gekomen. Jane had me niet alleen gefilmd maar ze had me daarbij weten te inspireren. Bomvol nieuwe ideeën ging ik naar huis, wachten op het resultaat.

Snel daarna leverde Jane prachtige filmpjes aan, die mij als persoon, mijn bedrijf en mijn kennis goed laten uitkomen. En dat alles tegen een zeer betaalbaar tarief.

Ik kan Jane van harte aanbevelen en ik kijk alweer uit naar een nieuwe opnamesessie met deze vakvrouw.

Astrid Verburg

Partner, Prisma Advies groep

Jane heeft voor ons bedrijf, Delphi ondernemend cijferen, vier filmpjes gemaakt. Wij hebben per 1-1-2016 de naam van onze onderneming gewijzigd en Jane kwam op het ludieke idee om onze klanten en relaties te informeren via een filmpje. Het was erg leuk om de film te maken en onze relaties reageerden ook heel positief op de wijze waarop we de naamswijziging met ze deelden.

Daarnaast heeft Jane filmpjes over ons als persoon gemaakt en de samenwerking tussen ons. Van tevoren waren we erg zenuwachtig, maar Jane wist ons heel goed gerust te stellen en binnen no time stond het er erg goed op. Ze stelde de goede vragen waardoor de boodschap pakkend werd en uiteindelijk goed afgemonteerd. Al met al heel tevreden en we zullen in de toekomst zeker nog meer gebruik gaan maken van haar diensten.

Tamara Klous

Eigenaar, Delphi - Ondernemend cijferen

Bel of mail me terug

12 + 10 =

Jane is tijdens het maken van haar filmpjes onopvallend aanwezig. Dat is fijn, omdat ik voor de camera staan best wel lastig vind. Nu kon ik me ontspannen en komt mijn filmpje zo natuurlijk mogelijk over.
Wat ik ook zeer in Jane waardeer is haar creativiteit en ze denkt graag met je mee. Dankjewel Jane!

Margret Weijers

Eigenaar, Smaakvermaak