Jane heeft voor ons bedrijf, Delphi ondernemend cijferen, vier filmpjes gemaakt. Wij hebben per 1-1-2016 de naam van onze onderneming gewijzigd en Jane kwam op het ludieke idee om onze klanten en relaties te informeren via een filmpje. Het was erg leuk om de film te maken en onze relaties reageerden ook heel positief op de wijze waarop we de naamswijziging met ze deelden.

Daarnaast heeft Jane filmpjes over ons als persoon gemaakt en de samenwerking tussen ons. Van tevoren waren we erg zenuwachtig, maar Jane wist ons heel goed gerust te stellen en binnen no time stond het er erg goed op. Ze stelde de goede vragen waardoor de boodschap pakkend werd en uiteindelijk goed afgemonteerd. Al met al heel tevreden en we zullen in de toekomst zeker nog meer gebruik gaan maken van haar diensten.

Tamara Klous

Eigenaar, Delphi - Ondernemend cijferen

Jane heeft voor mij een heel mooi en effectief introductie filmpje voor/van mij gemaakt ter aanvulling op mijn sollicitatie. Het resultaat was dat ik ben uitgenodigd voor een gesprek voor alle 3 de sollicitaties die ik verstuurd had. Zonder het filmpje was me dat waarschijnlijk niet gelukt.

Petra Veltrop

Medewerker Financiële rapportages